ICM 1/48 MiG-3

Previous topic - Next topic

Pedja

Макета почета доста давно, надам се да ће ускоро бити и завршена. Иначе најчуднији расклоп ктжрило труп који сам видео и доста компликован за уклапање. Ипак лепа макета. додат Едуард сет у кабини.

Све сликано телефоном па се унапред извињавам због квалитета фотографија.

dragan_mig31

Kabina ti je odlicno ispala.Jedva cekam da vidim farbanje.

zobo

Lepo izgleda.Probaj tek od Ark modela maketu,ista ko i ICM.

mos

Doobar!!!! Pratim!  :cheers

Pedja

Quote from: Zoran 62 on 25-09-2016, 20:55:04
Lepo izgleda.Probaj tek od Ark modela maketu,ista ko i ICM.

Mislim da to i jeste prepakovan ICM.

zamorano

E da, ima ta maketa dosta zamki ali sve su rešive ako se malo pazi... Osim možda dekala. Ja sam evidentirao sve na šta sam naleteo u mom topiku, možda ti bude korisno... Mada vidim da ti ide mnogo bolje nego meni :).

Pozdrav!

Pedja

Quote from: zamorano on 27-09-2016, 16:09:06
E da, ima ta maketa dosta zamki ali sve su rešive ako se malo pazi... Osim možda dekala. Ja sam evidentirao sve na šta sam naleteo u mom topiku, možda ti bude korisno... Mada vidim da ti ide mnogo bolje nego meni :).

Pozdrav!

Ово је толико детаљно да немам речи. Тачно си обрадио сва проблематична места и платно на крилцима које је на макети прилично нереално бар по мени, ја сам решио такође брушењем. О уклапању нећу ни да причам, као што рекох најблесавији расклоп крила. Што се декала тиче, пазарио сам маске од "montex"-a, то би требало да помогне.
Друга ствар је код мене проблем, предњи ветробран ми је пукао по средини ( у натезању да га уклопим са трупом). Сада је залепњен, обрушен полиран али се спој и даље види. Остаће тако вероватно. Писао ИЦМ-а, али џабе, нема више ове макете у њиховом производном програму (иначе врло љубазни и предусретљиви у комуникацији).
И поред свега , и даље сам велики фан ICM-a, њихов избор тема, детаљне макете (у мање, више свим ранијим макетамаљ ловаца дају опционо мотор , који можда  и није најдетаљнији али ко хоће може да уради одличну макету, првенствено мислим на јак ловце и спитфајере, то сам радио) које нуде, бар у 1/48 при томе по приступачној цени.   :cheers

urke1981

Kabina izgleda odlicno :cheers.....A i zamoranova je sjajna....svaka cast :D

Pedja

Vrlo mali napredak---

Jovac

Samo napred. Završićeš ti to. :cheers

Pedja

Prejmer, Mr Surfacer 1000.

Pedja

Vallejo duraluminum -kao podloga...

zobo

Lepo ti ovo napreduje.Ispod ove bele ,završne, je bila zelena boja.Ti zeleni avioni su prefarbani u belo.Vidim da radiš podlogu za čiping. :super :super

Pedja

Свима желим срећне празнике. мали напредак на овој макети...

:caooo

Зоран 1962

Biće ovde interesantan čiping :super lepo napreduje :super