X novogodišnji kup - jedan ili dva dana?

Previous topic - Next topic

miloskontra

Dva dan što da ne organizatori mogu da za  sledeći NG kup probaju ovaj experiment čini mi se da je to rešenje uz dobru organizaciju moše da ispadne vrlo zanimljivo

Goran A.

Quote from: vuk#75 on 04-01-2017, 00:37:04
Samo mi pojasni tako nacitan i mudar, posto si za mene rekao da sam povrsan i da sam preleteo tvoje mudre misli koja je to bolje lokacija za organizovanje maketarskog takmicenja od muzeja vazduhoplovstva ?

Eto vidis! Nije ovde pitanje "koji je auto bolji od Moskvica" vec jedan ili dva dana a ja sam sasvim jasno napisao sta mislim. Zasto bismo sad u off-topic? Kad neko bude postavio takvu temu moze i o tome. 

AcaDinic

Zašto da ne.
Dva dana je super.
Ove godine koliko sam primetio raspored je baš bio zbijen. Većini bi odgovaralo da to bude dva dana kako takmičarima, ljudima koje svoje makete izlazu revijalno tako i ljudima na berzi.
A i lokacija je idealna. Barem ja tako mislim.
Ja sam iz unutrašnjosti i nije i neće mi biti teško da dva dana vozim tamo-amo.
:cheers

Stefan

Mozete probati sledeci Kup da prosirite na dva dana pa vidite kako je proslo (sto se tice posete, finansija...)

Ja ako sam u Srbiji dodjem na pola sata i to je to od mene.

vuk#75

Quote from: AG02 on 04-01-2017, 11:41:05
Quote from: vuk#75 on 04-01-2017, 00:37:04
Samo mi pojasni tako nacitan i mudar, posto si za mene rekao da sam povrsan i da sam preleteo tvoje mudre misli koja je to bolje lokacija za organizovanje maketarskog takmicenja od muzeja vazduhoplovstva ?

Eto vidis! Nije ovde pitanje "koji je auto bolji od Moskvica" vec jedan ili dva dana a ja sam sasvim jasno napisao sta mislim. Zasto bismo sad u off-topic? Kad neko bude postavio takvu temu moze i o tome.
Kako je tebi u tvojoj glavi lepo, ti si rekao sledece "Sto se Beogradjana tice, imalo bi smisla kada bi takmicenje bilo negde u centralnom delu grada. Muzej je ipak 20 km udaljen, nisam siguran da ce vecina potezati put do muzeja dva puta - za neke ce to biti dodatni trosak za gorivo a za druge vreme u javnom prevozu."
Posti tako inteligentan i dao si ovaj fenomenalan predlog da se kup preseli u centar ja te pitam GDE u centar ?

cherny

Spustite loptu sa komentarima, da ne bih zakljucavao topik. Izgleda da su maketari u Srbiji apsolutno nesposobni za normalan dijalog.

Pedja

Dva dana su u redu, ako logistika i organizacija može to da iznese a to je opet na ljudima iz Oluja da odluče. Dakle saglasan sa NG Maktarski kup (vikend) :cheers

Goran A.

Quote from: vuk#75 on 04-01-2017, 19:23:37
[Kako je tebi u tvojoj glavi lepo, ti si rekao sledece "Sto se Beogradjana tice, imalo bi smisla kada bi takmicenje bilo negde u centralnom delu grada. Muzej je ipak 20 km udaljen, nisam siguran da ce vecina potezati put do muzeja dva puta - za neke ce to biti dodatni trosak za gorivo a za druge vreme u javnom prevozu."
Posti tako inteligentan i dao si ovaj fenomenalan predlog da se kup preseli u centar ja te pitam GDE u centar ?

A zasto je to tebi bitno, kao nema gde? Dom Vojske, Vojni muzej, sajam, vazda galerija i paviljona kojekakvih po centru... u svakom od pomenutog bilo nekih takmicenja i izlozbi ranije ali ne bih da sugerisem dalje a ima jos. Nisi znao?

Nadam se da sam udovoljio tvojoj znatizelji a uzgred - usred decembra i bez grejanja MJV meni i nije bas idealno mesto, da ne navucem kostobolju a da izvinu ovi drugi sto im nista ne smeta.

Zadovoljan?

I da... nisam ja dao nikakav predlog vec ukazao na izbor koji postoji. Ima tu nekakve razlike.

drug stari

Aman ljudi...
pravite ko gde, i koliko dana hoće, samo nas obavestite na vreme.

PELE

Meni jedino na pamet pada Dom omladine u Makedonskoj 22... dobra je lokacija, ne znam samo koliko bi kostao zakup prostora za vikend i da li bi bilo moguce jer su uvek neke svirke vikendom...  :think

Ili da se takmicenje odrzi u nekoj osnovnoj/srednjoj skoli u sali za fizicko, vikendom nema nastave, taman subota/nedelja...

dragan_mig31

Ja ipak mislim da bolju lokaciju od MJV nema.Samo napred momci i nadam se da ce ove godine takmicenje biti u dva dana :)

Ziggy

Ja zaista nevidim valjan razlog za mijenjane lokacije, sta to fali muzeju? Odlican prostor i ambijent za makete, ima restoran s cugom i klopom, jest da nije neki izbor i usluga ali moglio bi se poboljsati, ima sala za radionicu, dovoljno mjesta za parkiranje, jel treba sta bolje?
Mercenaries never die, they just go to hell to regroup!

Goran A.

Odakle bilo kome ideja da bilo ko insistira ili trazi promenu lokacije? Evo i da podvucem da ne bi bilo ishitrenih potpitanja.

Velika je mana sto se diskusije ne citaju sa bar malo paznje, fokusirajte se bar na jedan sekund vise pre nego se latite tastature.

yogi

Cherny druže.....teme je dobra....ideja ODLIČNA.....ali ovi rođaci imaju problem......bolje zaključaj temu !!!!!! Pozzzzz
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)