F-14A Tamiya 1/48 vf-84, vf-74, vf-11

Previous topic - Next topic

Tomcat

VF-11 D verzija, to je prilicno redak izbor. Pomno pratim :mjetal
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

viper

Da taj Vf-11 je samo nekoliko godina  koristio tu D verziju i onda su prešli na B.

viper

Eduardov cockpit se za razliku od Airesa uklapa odlično i netreba nimalo brusiti resin, samo se pridržavati uputstva.

viper

Malo sam razočaran Fightertown decalima. Nisam uspio da ih omeškam i da dobro legnu u linije panela..
Koristio sam i gotovo vrelu vodu pomiješanu sa alkoholnim sirćetom i softnere od tamiye (strong) i Gunze mr softner neo..

milan78

Lepi mackovi! I to bas.Primetio sam da sva ta Neo hemija od gunzea nije bas dobra kao ona bez prefiksa neo.Zato humbrol decalfix lepo radi.Znam mnogi izbegavaju njihovu hemiju ali je ovo sasvim dobro.
Instagram-Peacockscaleworx

viper

Sva tri tomcata su u završnoj fazi, naoružanje je završeno , potrebno ga je još samo okačiti.
VF-84 je lakiran, još je potrebno dva lakirati....
Takođe i mlaznice je potrebno dovršiti i njih kačim poslije lakiranja. 

milan78

Instagram-Peacockscaleworx

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

Miroslav Š.

Ah! Lepota poroka! Odlična kolekcija :super
Svaka čast i na predstavljanju toka rada :super
Ja se polako penalim na Tamijin A ali će biti u bojama Persije ali prateći tvoj rad opasno sam se kkimao ka US NAVY...
http://www.maketarplus.com/
2024. - godina borbe protiv nesklopljenih maketa!

viper

Nedostaju mi još decali za rakete AIM-9M i AIM-7F i par sitnih detalja pa će i ova maketa u galeriju gotovih.

Jolly Rogers  je završen , ali moram još umjesto ove plastčne pitot cijevi staviti metalnu i planirao sam staviti pilote . Cockpit je iz kutije  i meni se nesviđa.

flanker

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Fredi

Odličan 5 :cheers

Tomcat

Janjic

凸(¬‿¬)凸