XI Novogodišnji Kup

Previous topic - Next topic

spatz

Bravo za moderatora bravo :bravo :bravo :bravo
Stop troling  :rtfm :rtfm :rtfm
E sad da se vratimo uzivanju naseg hobija.Svima koji su se potrudili i uspeli da dođu po onom kijametu svaka čast.

gemini

Quote from: spatz on 21-12-2018, 21:37:35
E sad da se vratimo uzivanju naseg hobija.Svima koji su se potrudili i uspeli da dođu po onom kijametu svaka čast.
A da nas je bilo mnogo, vala jes!

Janjic

Quote from: gemini on 21-12-2018, 23:21:04
Quote from: spatz on 21-12-2018, 21:37:35
A da nas je bilo mnogo, vala jes!

Bitno je da smo svi sretno stigli kući  :super
凸(¬‿¬)凸

Sandman

Kraći članak o NGK 2018, propraćen sa preko 150 fotografija možete pogledati na BMK sajtu (klik na sliku):

dragan_mig31

Odlicna galerija svaka cast.

pedjolino76

Da i ja kazem kao amater neku ovde .Sto kazete vreme je bilo ocajno ,u subotu sam bio sa familijom iz Novog sada.Sve je ok svaka cast organizatoru ipak sve to treba uraditi putem dogovora ,donacija ili kako to vec ide.Nisu oni krivi za ulaz i plocice na koje vrat mozes slomiti.Nekako mi bodu oci par stvari.Na ulazu gde je berza nekako mi je sve nabijeno gusto stvara se guzva.Mozda kazem mozda ima sanse da se ona nekako premesti gore .Makete su super i ambijent je super samo treba razmisljati o nekako povecanju broja stolova ili tako nesto ,posto ima dosta maketa pa su nekako nagurane.Moje misljenje.Voleo bi naravno ako ima neke sanse da se npr prave magneti novogodisnjeg kupa ili tako nesto pa da se kupi ima neka uspomena nas koji bas nismo u ovim vodama maketarstva kao vi ,mislim na nas posetioce  da nekazem obozavaoce.

pedjolino76

Nisam bio na inostranim takmicenjima ovog tipa pa bi da pitam da li se tamo naplacuje ulaz na takmicenje.

Smrki

Quote from: pedjolino76 on 22-12-2018, 19:11:23
Nisam bio na inostranim takmicenjima ovog tipa pa bi da pitam da li se tamo naplacuje ulaz na takmicenje.

Na svakom takmicenju se naplacuje kotizacija senorima. Na nekim takmicenjima se cak naplacuje kotizacija po maketi.
S.T.A.L.K.E.R Workshop   Please do not feed the Troll !!!

pedjolino76

Nisam to mislio ,mislio sam da pitam jel se naplacuje ulaznica za posetioce.

Smrki

Quote from: pedjolino76 on 22-12-2018, 20:02:01
Nisam to mislio ,mislio sam da pitam jel se naplacuje ulaznica za posetioce.

To ne!

YU-DFY

Ipms Stockholm naplacuje ulaz za posetioce 50 sek sto je oko 4.5 eura. Takmicenje se obicno odrzava u fiskulturnoj sali jedne osnovne skole.

pedjolino76

Pa mislio sam da bi moglo da se naplacuje neka simbolicna cena ,da se i iz toga finansira nesto .

Smrki

Quote from: pedjolino76 on 22-12-2018, 20:16:27
Pa mislio sam da bi moglo da se naplacuje neka simbolicna cena ,da se i iz toga finansira nesto .

Tacno bi nas razapeli na trgu :D

pedjolino76

Pa dobro samo kazem .

Dejan68

Quote from: pedjolino76 on 22-12-2018, 20:16:27
Pa malo je glupo, u muzej vazduhoplovstva je ta dva dana ulaz besplatan, a da organizator naplaćuje ulaz na takmičenje.  ;)