Porshe Newman 956 1/24 Tamiya

Previous topic - Next topic

SerbiaModelkits

Pozdrav svima.Evo jos jedne makete koju sam radio po narudzbini u toku prosle godine.U pitanju je prototip iz Grupe C sportskih automobila napravljen 1982 godine za FIA Svetsko prvenstvo.Kasnije su radjeni i pojacani modeli tipa 956B.U ovom slucaju radjen je Porshe Newman pobednik Le Mana iz 84 godine
Maketa je veoma lepo uradjena sa dosta detalja ali naravno imalo je dosta mesta za poboljsanje.Ja sam zeleo da maketu otvorim tipa vrata i da se prednja strana skida ali vlasnik je zeleo da se nista ne dira da ostane samo na jednom otvaranju,a to je otvaranje zadnjeg dela gde je motor.U tom slucaju najvise sam se bavio detaljima na motoru i trudio se da skinem gotovo sve sto sam mogao i umeo.Najbitnije je da je na kraju sve ispalo kako sam zamislio i da je vlasnik zadovoljan maketom. Evo nekih slika samog modela

ALEX T

Odlican /Zuto + nalepnice super.
Pozz

flanker

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

draganst

Tebi ovo bas ide. Samo tako nastavi.  :super

SerbiaModelkits

Hvala puno.Trudim se da to bude sto kvalitetnije.Uglavnom su sve makete za klijente koji gledaju sto jeftinije da prodju mada sam ja svakako prejeftin u odnosu kako se krecu cene sklapanja recimo kod kolega u Hr.i sve ove detalje sto radim,radim ih samoinicijativno ali ljudi su poceli to da zloupotrebljavaju i sada sve ima neku cenu koja je opet smesna,ali tako je kako je.Ja volim da to lici na nesto i da bude sto realnije pa tako gledam da ispostujem to...