LAV-25 AD 1/35 Trumpeter

Previous topic - Next topic

nenobl

Pozdrav! U 100% slucajeva do sad sam radio samo avijaciju, ovo je prvi put da se probam u oklopu. Tema mi je totalno nepoznata, oklop... znam o oklopu koliko i o vinogradarstvu. Ne znam koliko sam pogodio weathering, koliko sam ga preprljao ili nisam, chipping sam trebao drugacije na samom oklopu, ali dobro.. Za prvi put, oke je! Maketa se sklapa manje vise ok, Boja je Gunze 303 a weathering... ima svega, AK pigmenti jet exhaust, dark metal, european soil, uljane boje, Mig oilbrusher...

draganst

milan78

Rad ne zaostaje u odnosu na tvoje avione...tako da-jako lep rad.Sta ce biti kad se malo vise zainteresujes za oklop. :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

nenobl

Pa sad.. Kad od ukućanice dobiješ komentar tipa, "nećeš mi sad jos i tenkove slagati po kuci.." sve ti postane vrlo brzo jasno... :)

Janjic

Quote from: nenobl on 03-10-2020, 06:54:31
Pa sad.. Kad od ukućanice dobiješ komentar tipa, "nećeš mi sad jos i tenkove slagati po kuci.." sve ti postane vrlo brzo jasno... :)

;D ;D ;D

Svaka čast, odličan rad!
凸(¬‿¬)凸

boom.boom

Prelep rad :bravo!!! Ostarivanje je taman sa merom.. Sve mi se svidja!  :bravo
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

yogi

......nestale fotke...... :( :( :(
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

nenobl

ne kapiram... da  nije do servera? uploadovao sam preko cubeupload... da nije do njih nesto...

flanker

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.