Rackham, Sethin, 28mm

Previous topic - Next topic

Balder

Evo, posle nekoliko meseci konacno sam nasao vremena da obojim nesto za sebe... Uglavnom sam bio zauzet oko bojenja armije za parice i skole, pa nikako da se nadje vremena za nesto konstruktivnije :P
Figura je Dirzovska Sethinka... I nemam bas pojma nista o njoj...

Kao i uvek bojeno Rackhamovim akrilima...

Hammond_Lord

Cao, Danko!

Drago mi je da te vidim na ovim stranama, posle duzeg vremena! :)

Figura je super, posebno sto znam da metalne delove radis razlicitim nijansama sive bes koriscenja metalizera! Isto vazi i za crveni plast, mnogo mi se svidjaju nijanse. Nadam se da necu cekati na sledecu figuru ovako dugo! ;) :D

Balder

Zavrsio sam jos jednu, ali nije kod mene trenutno :) Poklonio sam je Jocki, ali sada kad mi se vratio fotoaparat, ocekujem da cu je slikati ovih dana...
A moguce da ce biti jos stvari... Mada ima i jos dosta posla oko bojenja armije :$

'fala na komentaru :)

Dada

OOO Danko, vratio se :) Superiska ispala figurica, pravi si mestro za banere i plastove 8)

Aki

svaka cast,odlicna je figura!

ilija

Lepa figura nema sta...zao mi je sto je nisi slikao i sa zadnje strane....
28mm.!!!???   Ala je to sitnooooo...jos jednom bravo!

Balder

Uslikacu je i sa zadnje strane, koliko veceras ili sutra, jer nisam bas zadovoljan slikama, a ovo je bilo na brzinu jer su baterije bile prazne :P

Hvala vam svima na lepim komentarima :)

p.s. deklarisane su na 28mm, ali su nesto vece... oko 3cm...

Srdjan

Quote from: Balder on 12-11-2007, 22:18:27
Hvala vam svima na lepim komentarima :)

Cekaj, cekaj nismo jos zavrsili  :D

Pre svega, drago mi je sto te opet vidim maestro.  ;)

Figura je fenomenalna kao i svi tvoji dosadasnji radovi. Neko je vec pomenuo razlicite nijanse metalnih delova, i tkanine. Pravo umetnicko delo. Pored toga i sama fotografija je "piece of art".

Svaka cast jos jednom, i da znas da su nam nedostajali tvoji radovi  ;)

Balder

uh... Uobrazicete me :)

Evo novih slicica, jer licno nisam bio zadovoljan proslim... tj. proslom... A sada imamo i zadnji deo ogrtaca :)