Rackham, Griffin Praetorian Guarsmen

Previous topic - Next topic

Balder

Pretorijanska garda Grifinske imperije sa njihovim herojem Dikonom Tiberijusom...
Dve figure ste vec imali prilike da vidite, a ostale tri su obojene proslu noc, ekstremno brzim tempom (kao, uostalom i prosle 2, samo sto su ove jos brze :D tako da izgledaju jos grdnije) :)

Naime, stvarno sam odlucio da ih obojim za predstojece takmicenje (u nedelju), a imam jako malo vremena, jer treba jos dosta stvari da se uradi :) Tak' da ne zamerite sto ne izgledaju bas onako kako mogu da ih uradim :(

Sve u svemu, da ne smaram, evo slike

Mixon

Ma, dobro izgledaju, opusti se malo!

Hammond_Lord

Danko, ne preteruj, figure su savrsene! ;) Posebno mi se svidja kako si ofarbao ljubicaste plastove!

Hocemo jos! :D

Dada

Evo ga opet!Lord of cloaks and baners 8) 8) 8)
Super su!

Balder

hehe, ljudi... zaista nista posebno... Doduse, moram priznati da je ovaj drugi s leva bolje obojen po pitanju plastova od ostalih... A posto se njegov (plast; da perverznjaci ne pomisle svasta, wait the minute, ja sam na to pomislio... damn! :D) najvise vidi, onda to zaista izgleda ok :D

sve u svemu, hvala na komentarima :)

milten

Bravo, ja vise volim istorijske figure ali i ovo je lepo da se vidi.
Avioni i tenkovi su masine, svaki maketar to moze da uradi. Figure su pravi izazov, to rade samo majstori...
Bravo jos jednom.
MK "Narednik Mihajlo Petrovic" Nish
http://nmpnis.wordpress.com/

Srdjan

Ja sam jednom rekao da vise necu tvoje radove da komentarisem, ali ti bas moras da budes do jaja pa to ti je...  :)

Svaka cast, izgledaju odlicno, a ovako na gomili cisto savrsenstvo.  ;)

Balder

QuoteBravo, ja vise volim istorijske figure ali i ovo je lepo da se vidi.
I ja vise volim istorijske, ali nazalost preskupe su i tesko se nabavljaju, a dovoljno volim i ove da sam zadovoljan... Plust sto je Rackham stvarno vrhunska firma, i ima neverovatno detaljne i kvalitetne figure... Ove 28-ice se bez problema takmice sa istorijskim 54-kama po kvalitetu detalja...

QuoteAvioni i tenkovi su masine, svaki maketar to moze da uradi. Figure su pracvi izazov, to rade samo majstori...
8) 8) :) jea... We Rock! :D hehe... Svako svoje realno, mada se slazem da u cetkici ima mnogo vise umetnosti nego u airbrush-u...

Ja sam jednom rekao da vise necu tvoje radove da komentarisem, ali ti bas moras da budes do jaja pa to ti je...  :)

Svaka cast, izgledaju odlicno, a ovako na gomili cisto savrsenstvo.  ;)
hvala! :D