1:72 Italeri/Bilek AN-2

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Konacno sam zavrsio i ovu maketu.Doradio sam motor,stakla,farovi i jos mal milion detalja.Izrivetirao kompletan zmaj,ugradio pavlin rezin u kabini kao i vacuform stakla.FIgure mi ja napravio moj prijatelj Kruno jer ja to ne umem nit planiram da naucim :D Maketa predstavlja an-2 dok je sluzbovao u makedonskom rv-u.A sama scena je meni jako draga jer sa te scene ziv sam samo ja dok su mi drugovi kao i avion otisli na vecna lovista.Jednostavno morao sam da to uradim za svoju dusu i cef.

Poseidon

Odličan rad... i još bolja simbolika imenjače.

Tomcat

Jedan od tvojih najboljih radova. Posebno na vrednosti daje posveta ljudima i avionu koji vise nisu sa nama
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

milan78

Odlican rad.Kompletno odlican. :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

Gentleman_M

Quote from: dragan_mig31 on 07-03-2025, 15:29:01

Svaka cast! Prelepo i emotivno! Vrednost i večnost ovako emotivnog rada ne može da se opise recima.

Nego, da pitam samo, ova figurica u sredini, deluje čovek kao da je Hafþór Júlíus Björnsson, ali bas na slici iznad i nije takve gradje... Pa mi se čini da je prijatelj Kruno imao loš model po kom je izradio figuru... Samo pitam.  :hahaha

kru65mi

Odlicno uradjeno Dragane, sada sve ima smisla ...

Scaling Slav

Veoma lepo, simbolika, tema i rad je fin :cheers

Janjic

Bravo Dragane, svaka čast! Sve je kako treba, a i da nije priča nosi emociju i lijepu uspomenu na neka vremena.

Njima nek je laka zemlja, a ti da si nam živ, zdrav i da se družimo još mnogo godina!

:cheers

凸(¬‿¬)凸