drvene makete

Previous topic - Next topic

basa

basa

basa

EGYPTIAN WAR SHIP ( Red sea)

basa

Shakal

Lepo izgleda,samo si mogao da okacis vise slika...
Ja cekam planove za jedan jedrenjak,pa da se i tu okusam! :)

P.S:Koristi opciju Modify u gornjem desnom uglu-da ne otvaras nove post-ove.

basa

dubrovacka galija

dubrovacka nava

basa

basa

gliser Micko - takmicarski camac od balze

basa

cutty sark.... u izradi....

basa

Quote from: Shakal on 11-09-2008, 19:14:35
Lepo izgleda,samo si mogao da okacis vise slika...
Ja cekam planove za jedan jedrenjak,pa da se i tu okusam! :)

P.S:Koristi opciju Modify u gornjem desnom uglu-da ne otvaras nove post-ove.

ja sam brodomaketar 20. godina i lakse mi je da napravim brod nego da se snalazim po forumu , ovo je samo da vidim kako to izgleda pa ako bude zainteresovanih i korektnih maketara bice toga jos , uskoro izlazi sait "brodomaketar"sa hiljadu slika.plan i materijal mogu da ti nabavim samo reci o kojoj maketi je rec ..pozdrav

Shakal

Quote from: basa on 11-09-2008, 19:25:03

ja sam brodomaketar 20. godina i lakse mi je da napravim brod nego da se snalazim po forumu , ovo je samo da vidim kako to izgleda pa ako bude zainteresovanih i korektnih maketara bice toga jos , uskoro izlazi sait "brodomaketar"sa hiljadu slika.

Rekoh-da pomognem,a i admini to zahtevaju u pravilniku. 0:)
Cekam preko jednog drugara planove za Santa Mariju,a to se oteglooo... :-[

basa

Mali deo iz galerije slika "brodomaketara" zavrsenih ili zapocetih maketa  u prosloj i ovoj godini.

Od zavrsenih maketa u navedenom periodu izradili smo nekoliko Pinti, Nini, Dubrovackih Nava u obe verzije, dve Dubrovacke galije i Tonnanta, Egipatski brod Crvenog mora, Caesar galiju po Mantuinom planu, Caesar bireme romanu - prikazanu na slikama po planu "brodomaketar Basic", nekoliko takmicarskih camaca od balze, Korculansku barku, restaurirali nekoliko brodomaketa izmedju ostalih kompletnu retauraciju Ratnog broda JRM Kalnik... kao i Arbe Galleone (Rapska galija)...

... Na kraju nas ponos Cutty Sark.... U krajnjoj fazi izrade....

zapocet model Kineske junke po nasem kit kompletu- plan brodomaketar Basic... duzina makete 70 cm...

...u radu makete Victory, Prins Willem, Serapis, Le Tonnant, trenutno zapoceti ili zavrseni trupovi broda...

Trabakul - po planu Mossor, zavrsen trup...

Dubrovacka galija, po Pulskom Planu, u zavrsnoj fazi...

maketa Pinta u zavrsnoj fazi....

Ovo je moj skromni prilog maketarskom kutku....