Revell 1/72 Merkava Mk III

Previous topic - Next topic

Goran A.

Jesi li radio po ovoj slici?

Sandman

heheh... lepo photoshopizovano.. samo onaj strelac malo pogreshno stoji u odnosu na mitraljez koji se automatski pomera sa topovskom cevi ;) :D

Goran A.

Pa ne moze bas sve za pola sata!

Momcha

Prva liga Srki,nema sta :) Pri sejding je ispao fenomenalan,kao i dry brush itd.Ne znam kakve ce modele
ostali da prikazu ali za sada je ovo veliki kandidat za 1. mesto :)

Aki

Matori odlican je,stvarno prva klasa!
Sve umereno,bas kako valja!

Suhoj

Odlican je, svidja mi se, mene ceka Merkava 4 u 1/35.
Koju si boju koristio?

gasha

Ko bi rekao da je 72-ka. Vrhunski odradjeno. Platno si uradio majstorski, tu si se bash izvestio. Isprasnjavio si ga vrlo realno. Za fotke posebna pohvala, tu si se bas potrudio.

Sandman

hvala svima na pohvalama :)

Quote from: Suhoj on 29-10-2009, 15:35:28
Koju si boju koristio?

koristio sam enamel MM2 (Autentik) Israeli Armor Sand

Quote from: gasha on 29-10-2009, 15:37:35
Za fotke posebna pohvala, tu si se bas potrudio.

sada koristim 3 lampe - 2x100W + 1x60W, ali i dalje mi neshto tu josh ne shtima.... mislim da mi ova plava pozadina pravi probleme kod dobro podeshenog white balance-a - sve slike su vukle malo na crvenaskte tonove, kad sam u scenu ubacio onaj beli USB, aparat je ok hvatao kolorit!? Mislim da cu promeniti podlogu - planiram da nabavim neku srednje sivu i mozda drapkastu nijansu hamera, pa da vidimo hoce li biti lakshe...

mada shto se tiche kvaliteta samih fotki, dosta je zasluzan i odlichan makro mod, a za pojedine detalje i tzv. super makro mod koji moze da fokusira i sa bukvalno 0mm...

dragan_mig31

Srki ovo je ludnica.pa jos 72 :) svaka cast.ako uspem da postignem 20% od ovoga bicu presretan sa moj t-55 :)

Zokinho

svaka cast, mnooogo bolje od moje merkavice ( :P). I ja sam farbao one bele trake na cevi ...

T34

Znatno bolje od tvojih ranijih radova!!! Super  ;)