Revell BMW 635

Previous topic - Next topic

mpkosa

Evo da pokazem i moju prvu maketu. Farbana cetkicom. Mislim da za 1. put nije lose i imajuci u vidu da je karoserija bila samo tako uvijena (mora da je bio havarisan  ;) ) .  Sta vi mislite?

Sigurno se pitate zasto nema decale. Evo razloga:

Messerschmitt

За први пут је и више него одлично!Само шајбу поправи...

Vuksha_Cage

lepo ofarban, odlicna unutrasnjost, za decale bas fuj, nisi imo srece :( a jedino u cemu je bio problem sa staklima posto vidim da ima malo problema sa doticnim(spadaju) :) ali dobra maketa :)

mpkosa

staklo nemam pojma kad je spalo  ??? . i ja sam video tek na slikama koje sam sad postavio. pokusacu da popravim.
u svako slucaju hvala na sugestiji.

modellius

BMW 635 CSi, poznata "ajkula", ili kako ga je fifth gear opisao "the friendly shark", najlepsi od svih bavaraca.... lep izbor,a i lepo ti je ispala maketa, samo da znas za u buduce, svi BMW-i, bez obzira na boju enterijera imaju u potpunosti crn volan, inace bravo, za prvi put odlicno
Michael Wittmann   s.SS-Pz.Abt. 101       138 kills
Maketarski Savez Srbije http://www.mss.in.rs/

Terorista

Quote from: Wittmann on 21-12-2009, 17:17:10
BMW 635 CSi, poznata "ajkula", ili kako ga je fifth gear opisao "the friendly shark", najlepsi od svih bavaraca.... lep izbor,a i lepo ti je ispala maketa, samo da znas za u buduce, svi BMW-i, bez obzira na boju enterijera imaju u potpunosti crn volan, inace bravo, za prvi put odlicno

Jeste jedan od najlepsih ali kada pogledas BMW serije 8.... nema da ti bude dobro :)

Mario

dobro je obojana karoserija s obzirom da je bojano kistom :bravo daj mi reci koji je proizvođać?

Profa

Quote from: Mario on 19-10-2010, 16:11:54
daj mi reci koji je proizvođać?
ccc... piše u naslovu teme ::)
Bogu fala što sam Lala! :)

Mario

idem se stati  u kut na 10 minuta :cry izgleda da sam slijep D:)

malifly

Za prvi put extra, svaka cast,samo tako nastavi!!! :super