Kampanja "pesak" :)

Previous topic - Next topic

Momcha

E ovako,dosadasnje iskustvo iz nasih kampanja bas i nije pohvalno (bar sto se vozila tice).Malo nas je,a i slobodno vreme
je presudni faktor da se malo radi,sto je i razumljivo.Rukovodeci se time doso sam na ideju da napravimo kampanju pod nazivom
"Pesak" odnosno kampanja bi se odnosila na  sve konflikte koji su se desavali po peskovitim drzavama:Afrika drugi svetskirat,
Irak,moderno ratovanje,Irak i Iran... znaci svi konflikti koji su se desavali na peskovitom terenu.Tu bih dodao jos i Siciliju,jer po
uniformama i svom terenu dosta podseca na Africku kampanju a i nekako se istoriski i vodi pod taj period.

Ideja je,kako bi smo imali sto vise ucesnika,da kampanja traje godinu dana.Mislim da je to razumni rok da se pocne i zavrsi maketa.
Za taj vremenski period svako moze da nadje vremena da uradi maketu.
   Kampanja bi se odnosila i na vozila i avione i brodove pa i figure koje bi odgovarale ovoj prici.Vazno da napomenem je da se kampanja ne odnosi samo
na pustinjsko farbanje vec na vojni arsenal koji je ucestvovao kroz istoriju na pescanim podrucijima
.
   Spisak maketa koje mozete da radite je i vise nego ogroman,znaci treba samo dobra volja i zasuceni rukavi  :)

Interesuje me vase misljenje i naravno ukoliko ste u vecem broju raspolozni da otvorimo kampanju.

rodeo

Zanimljiv predlog. Meni je samo problem sto ne mogu da dostignem standarde u fotografisanju maketa a samim tim i prikazivanje na forumu.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Profa

Sa tol'kim raspoloživim vremenom možda nešto i postignem... Count me in!
Bogu fala što sam Lala! :)

Hugo Sperle

Da li obuhvata Izrael?

Momcha

Naravno da obuhvata i Izrael.Znaci svi konflikti koji su se odigrali na na bliskom istoku,Africi & Siciliji u istoriji covecanstva.
@Rodeo: Nema veze kvalitet fotki.Ne takmicimo se vec ucestvujemo u kampanji.

lord sir giga

Ja sam za, povecavati produktivnost i jeste cilj kampana, ali ima jedan problem o kojem vec pisah u drugom topiku, a to je Photobucket, koji mi ne dozvoljava uploading slika, dal je do mene ili do njih neznam ali to je jedini problem.
Osim naravno izbora makete :zvizduc.

Messerschmitt

Вероватно ћу се придружити кампањи неким возилом са афричког фронта.... ;)
Када планирате да почне ова кампања? и да ли обухвата све размере?

Momcha

Quote from: Momcha on 03-06-2010, 12:19:54
 Kampanja bi se odnosila i na vozila i avione i brodove pa i figure koje bi odgovarale ovoj prici..

Da,odnosi se na sve razmere.Da vidimo kakvo je interesovanje i objavicu datum pocetka.

PELE

Da li ova kampanja ukljucuje i avione ili je rezervisana samo za oklop?

Pozz

EDIT: Sad videh da mogu i avioni!  :) Ja se pridruzujem kampanji definitivno! Mozda neki MiG ili Sukhoi...videcu jos.

ALEX T

Zanimljiva tema i dovoljno obimna da za svakog ima po nesto.

Pozz

dragan_mig31

ja sam "in" sa nekoliko migova i suhoja :) videcete vec kad pocne :)

Hawkeye

Imam odavno u planu sa Feldmarsalom Romelom u glavnoj ulozi,cak imam i podlogu gotovu  :naughty ,tako da ostaje sve ostalo da se uradi !

'Уживај младићу за младости своје!'

Aki

Super je ideja, ja sam za!

drazen

I meni se dopada ideja :cheers, vjerovatno će biti neki Kubel 1/16 ::) :D

Sijamski_Mrmot

Posto sam sad, posle najnovije selidbe, dobio celih 7m2 za radionicu, cim je dovedem u funkcionalno stanje, pocinjem! :)