88 mm Flak 36,Dragon 1/35

Previous topic - Next topic

Momcha

E ovako i ja da se prijavim za kampanju :).U pitanju je Dragonova odlicna maketa Flaka 88.U kutiji su vam date varijante da
radite Flak 18 i Flak 36.Ja sam se odlucio za ovu drugu jer mi je cev topa delovala interesantnije na prvi pogled ali cu u svakom
slucaju  nekom sledeceom prilikom raditi i 18-cu.

Ne znam da li treba posebno da naglasavam,ali kao i svaka Dragonova kutija i ova je prepuna ramova,delova...
Pored mogucnosti da birate imedju dve varijante cevi mozete da birate hoce li one biti metalne ili plasticne.Dobijate i tri
metalne granate kao i jedno 10-tak plasticnih za koje opet imate escovane delove za "udarni" deo caure.

Da ne pravim recenziju,siguran sam da jer vecina imala priliku da vidi ovu maketu.S`obzirom da je kampanja Pesak u pitanju
pravicu top,odnosno semu farbanja za HG div. na Siciliji.Ispod mozete videti kako ce biti farban.Izvinjavam se na losijim fotografijama.
Foto aparat mi je trenutno na moru,pa sam slikao telefonom.Inace jedva i ja stignem da se odvoiim od tv-a  ;D

Slike pocetka uskoro.

Aki

Lepo,lepo praticu ovu temu pomno, posto i mene ceka u steku ista maketa.
Bas volis ovakve retke seme farbanja, slicnu si radio i na jagdpanzer IV  :)

Momcha

Quote from: @ki on 16-06-2010, 14:13:37
Bas volis ovakve retke seme farbanja, slicnu si radio i na jagdpanzer IV  :)

Uffff kad bi samo znao  ;D

Momcha

Pocetak rada na cevki.Slikano u dnevnoj sobi jer dok gledam utakmice pokusavam i nesto da sastavim ;D

Momcha

Evo konacnog napredka na 88-ci.Farbanje brushem je zavrseno.Sada idu sitnice
(ciping,postarivanje,prljanje...)

Suhoj

Kerber

Ma, ce te sacekam kad ga zavrsis potpuno, pa kad raspalim kritiku... ;)
Za sada je OK.
Zavrsavaj !