Warrior AFV,Academy 1/35

Previous topic - Next topic

Momcha

Kupih ovu maketu u subotu na takmicenju.

Merkam je vec duze vreme za nabavku,tako da sam ovaj
put sebi ispunio merak.O maketi necu puno da pricam.Svi znaju kakav je Academy po kvalitetu.Planiram da uradim
ovakvu vinjetu:

A evo i pocetka.

Kako sam se od nedelje zaleteo sa radom,bice uskoro gotova.
E sad jedino sto me muci je,da su Englezi po fotkama imali boju u Iraku koja vuce na zuto.Da li da mesam boje (zutu i send)
ili da prskam MM US Marine Corp. send ?

ubermagog

Odlična ideja i vrlo atraktivna scena!

Ja imam MM autentik boju 2137 "British Gulf Lt. Stone" - i zaista izgleda kao na fotografijama - tako da ti je preporučujem za nabavku!
Imam i MM 2136 "US Army / Marines Sand" i prilično su različite...

milanco

Svaka cast za ideju i za tempo radova :super :super to je maketar ne odmara ;)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

dragos

Ja pratim...Boxart je fuj,t-72,zamisli,sa odvaljenom kupolom.Ako ne naslikas Sadama,razocarao si me.Ako ti trebajo fotke Sadamovih mjurala,krajputasa sta li su imam ja par komada...

Momcha

Posalji mi na pm.Sve je dobrodoslo :) Planiram da ga odradim kao na slici,sa rej ban naocarama  :naughty

Momcha

Maketa kompletno sastavljena.Odradio sam pre shading.Dok cekam autentik boju da mi stigne,farbacu ostatak extra opreme rucno :)

Momcha

Evo prvih slika ofarbanog vozila.Koriscena autentik boja po Subinom savetu.CM radjen svetlijim tonovima.
Oprema je ofarbana u prvi sloj i nije jos zalepljena.Dalji progres ovih dana.

gasha

Farbanje vrhunsko, pedanterija nevidjena.

dragan51

Da ne osporavam farbanje i CM odlicno izgleda  , ali naspram one originalne fotke tvoja mi boja vuce na bez/krem, a tamo je vise na zuckasto!Ili me to oko vara? :think

Momcha

Isto vozilo i fotka,dve razlicite nijanse

Srdjan

To je samo do svetla... Donja slika ima neprirodne nijanse, i vidi se da postoji neki cudan odsjaj.

Momcha

Zavrsen rad na slici.Malo mi je trebalo vremena ta pohvatam kako se crta slika za zid.
Nikad nisam radio grafite  ;D

ubermagog

au, svaka čast na slikanju!

hoćeš sad morati da ga 'lomiš' baš kao na fotografiji ili će ostati ceo?

BTW, ovaj kog si nacrtao je izgleda bolji i detaljniji od onog koga britanci lome  :D

Momcha

To mi je bas sad i krivo,sto mora da se lomi,ali sta je tu je  ;D

drazen

Šteta je stvarno...uradi dioramu neposredno pred udarac... :D