Marder III ausf. H

Previous topic - Next topic

Amon Two

pozdrav ekipa, jednog ovog ljetnog dana mi je bilo dosadno a zelio sam se baviti bojanjem, a nisam imao niti jednu maketu momentalno u tom stadiju pa sam se sjetio Mardera koji je camio polurastavljen u kantunalu, uglavnom radi se o ovome sa linka ispod, samo je prebojan, dodano par sitnica (skrecane) i tako...
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=13141

uglavnom zelio sam ga predstaviti kao pravu ratnu masinu, izgrizenu zubom rata, i naravno nije mi poslo za rukom, posebice ovo blato, no sve to pripisujem prvom iskustvu sa dosta Migovih produkata, sljedece ce sigurno biti bolje (ps. blato je u stadiju susenja, pa cu ga probati prepraviti kada se osusi)
takodjer prvi puta sam koristio ulja (zahvaljujem Iliji koji mi ih je besplatno poslao), washeve i slicno...

kao sto je ocito iz prethodnog teksta, bio sam poprilicno nezadovoljan blatom pa sam odlucio na sugestiju nekoliko ljudi, napraviti malu vinjetu Mardercica u bari, samo da sakrijem to blato ,sada jeli mi sve poslo za rukom - neznam, to je na vama, ali radio sam samo iz ciste zabave, nista ono wannabe perfekcionizam i slicno, e da, ovo mi je prvi puta da sam zavrsio neku dioramicu, i prvi puta da sam radio neku vodenu povrsinu, a napravio sam ju od drvofixa, prebojao ga, i stavio nekoliko slojeva gloss laka preko, i zadovoljan sam rezultatom, solidno izgleda, jedino sto mi se ne svidja je ova trava, bas je nekako ruzna, al' i - don't give a damn, zabavio sam se... ;)

radnja vinjete bi isla nesto tipa, zapeli u blatu, pa se posada rastrkala trazeci najbliu pomoc, a pas je ostao cuvati vozilo, nesto tipa 'Meine ehre heißt treue' pas  :chair:
sve kritike, savjeti, slicno su dobrodosli

pozdrav,
Josip

Dragi imenjače, vrlo mi se sviđaju i vozilo i pas (pas još najviše). Takva baruština verovatnije ima mutnu vodu pa možeš poraditi na tome.

Josip

flanker

Tenk odličan, voda vrlo dobra, a pas suvišan.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Darijan

Sve odlicno za 5 samo diarama losa to jest voda. I ja imam prob. sa vodom ocega si je ti radio??pozzz

Messerschmitt

Возило је одлично одрађено као и вода. Мислим да ту жуту траву треба мало да запрљаш у делу изнад површине воде јер се стално кваси том барском водом. Пас је солидан, само ми делује мало пластично.