1:72 Revell F-47D

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Zdravo.Ovo radim vec nekog vremena.Nije moje podrucje ali jer je JRV u pitanju odlucio sam da napravim izuzetak.Sama maketa je odlicna a ja nisam nista doradjivao(bukvlano nista).Bice broj 024 kad ga zavrsim.Boje su revell 57 68 i hu-230.

husky

Svaka cast...
Farbao si slobodnom rukom?

milogor_strashni

meni deluje ok. Samo mi ovi topovi na  prvoj slici malko nakrivo, il sam ja nesto nakrivo video :)))  Ispeglaj to :)

Pozdrav,
Milan

dragan_mig31

Hvala vam :) da farbao sam slobodnom rukom.Nisam primetio topove.Probacu da ispravim to naknadno :D

dragan_mig31

Dosad uspeo sam da prontujem maketu,da zalepim pokoji dekal.Ostaje da se zalepe petokrake i brojeve.Uz to negde sam izgubio naslon za glavu i moracu i to u samogradnu da napravim ovih dana.

Deluje dosta uverljivo i boje se čine 95% pogođene.
Šteta, da je za vreme operativne službe u JRV tako malo Thunderbolta ofarbano u kamuflažni uzorak.

KuKLiNsKi

nisu bili ti unutarnji zeleni djelovi zapravu žuti?   se to možda promjenilo prema kraju rata?... znam da je imo mustang zeleno sve al P47..  :-\

dragan_mig31

trapovi su na ove maskirne bili zeleni.Takve sam informacije dobio..

Potraži okohodac F-47D iz Zagreba na HRcapucino pa proveri boju. Nije prekasno.

KuKLiNsKi

zelena je da... znači da je ona žuta bila ranije pa su onda u zelenu promjenili prema kraju rata...

husky

dragan_mig31

Danas sam malo radio.Postavio bombe trapove poklopce i naneo lagani wash.Ostaje jos malo toga pre lakiranja i konacnog zavrsavanja makete.

Nemsy_29

Mi veri lajk it, taman po mojoj meri  :)

husky

dragan_mig31

MM glos 30% + MM mat 70%