Mosonmadjarovar 2015.

Previous topic - Next topic

yogi

0 0 5 Ja svoje radovanje delim sa svim drugarima...Kome se ne sviđa ne mora temu da posećuje.....
APEL ako neko stvarno želi da ide javite se Profi kada se čovek već nudi.....
Ovp čudo u Mosonu stvarno treba videti !!!!!
Ove godine sam skupio pare za noćenje 10eura,putarine i gorivo i to nas 4 drugara....Nema shoppinga.Nema se.
Ali da mi dupe vidi puta,da es sretnem sa drugarima iz regiona,nasladim oči,isfotkam,naspavam,izblejim i najvažnije u tih 36 sati pređem 1200km,tamo na nogama ceo dan i pored svega toga NAPUNIM BATERIJE kao ni sa čim!!!!!!!!
Eto zamisli mene siročeta u onim hrpama maketa (berza) nama maketarima uvek nešto treba,bez euro-centa u džepu....
Nema nerviranja,samo opušteni maketarski razgovori,sticanje novih znanja,novih tehnologija,radionice...
Mig Jimenez sa onim svojim ''čudom'' od MILF-a koja nam je na FB SVIMA PRIJATELJICA.
E daaaaa ...navečer Kolenica u saftu uz točenu pivicu.......idi begaj !!!!!!

Drugari samo uživajte u ovom našem hobby-ju !!!!!!
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

pekar

Ma gde je ta kolenica reci ti meni gde se nalazi da joj kažem par reči..?
IL-76

batana

Ja ne dobih odgovor, jel moze neka narudzbina iz Moshona da se donese?

yogi

Ma sve može...odaklen si ???

Nemsy_29

Quote from: yogi on 13-04-2015, 07:50:09

Mig Jimenez sa onim svojim ''čudom'' od MILF-a koja nam je na FB SVIMA PRIJATELJICA.

Nije ona jos za milf kategoriju, mlada je jos uvek  ;)

yogi

Nemsy druže što bi rekao moj kum meni: Nije dečko to za tebe ,pokvarićeš to za 5min.     :headbang

...ili : Da je kamen ti bi ga pokvario.....

boom.boom

Kakva crna milfara pa ono će pre biti pufić mego milf! Molim kolege da se uozbilje kad se izjašnjavaju o tako važnim stvarima :rtfm...
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

Lykos

Au bre ljudi koliko imate godina,malo se kontrolisite sa komentarima.

yogi

J.B.G. živ čovek,šta ćeš...''pogreši čovek''...
Mada mi neodoljivo izgledaju i dobro urađem T-55 i ona....Večita dilema,ne mogu da se odlučim.....Da li T-55 ili njen dekolte....

Profa

Još malo pa nestalo! :pilot
U kolima je ostalo još jedno mesto - potvrđeni putnici smo Ziggy, PVujovic i moja malenkost...
Ko pre sedištu sam  u njega upada ;)
Bogu fala što sam Lala! :)

Infernus23

Cao,

Gledam ovaj program u Mosonu, pa me zanima da li se u subotu mogu razgledati makete, ili je to samo rezervisano za nedelju?

Hvala unapred

medico

Quote from: Infernus23 on 14-04-2015, 21:03:19
Cao,

Gledam ovaj program u Mosonu, pa me zanima da li se u subotu mogu razgledati makete, ili je to samo rezervisano za nedelju?

može i u subotu opušteno ! ko dođe u petak popodne može i tad ali ima malo maketa za razliku od berze najpovoljnije stvario planu vec u petak popdne  ::)

Infernus23

Hvala puno na informaciji

yogi

Napomena za sve drugare koji idu,a da ne popijete ispalu kao ja...
Znači u Nedelju u 13h kada krene izdavanje maketa kreće i stampedo sa stolova ka parkingu.
Realno u 13.30h na stolovima nema 70% maketa........
Znači ko hoće da fotka trebalo bi da završi sve u Subotu.

iguanac

Cenjeni putnici u Moson,
zamolio bih suvozace i one na zadnjim sedistima, da se tokom voznje dohvate fotoaparata. kako je moja malenkost do sada uglavnom vozila, tako proteklih deceniju i jos malo nisam bio u prilici da fotkam znak koji mi je privukao paznju. Dakle, kad se iz pravca BG prodje Budimpesta i ona brda, mislim da je iza krivine, ima znak za skretanje za neka 3 sela:
Bony
Gonyi
Nagyszentjanosz

Uvek crknem od smeha jer procitam Boni i Djoni naguzise Janosa
Hvala unapred!
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/