MiG-21Bis SyAAF 2217 ( Al-Tabqa Air Base )

Previous topic - Next topic

medico

vidim da se radi udarnički ...treća smena  ;) pre par meseci si najavio (ako se dobro sećam) redukciju kvantiteta zarad kvaliteta i to se definitivno primećuje  :super
nisam ljubitelj mlaznjaka a pogotovo MiG-ova , kako bilo ovo izgleda odlično ! vidi zastavu na repu pređi lakom sa trunkom bele/buff da i ona dobije izbledeli izgled kao ostatak kamuflaže na repu .

PELE

Hvala !  :cheers

Da, to sam i hteo da probam sa belom preko zastave, ili čak sam planirao da svakom bojom sa zastave koja je prosvetljena pređem ali još ću videti... hvala za ideju !

Daleko je ovo od kvaliteta ali pošto je kampanja počela, da malko ubrzam sve i odradim ujedno i za svoju dušu i kampanju, potrefilo se...  :cheers

Nemsy_29

Nemsy_29

milan78

Instagram-Peacockscaleworx

PELE

Dragan mi je vratio pasoš, pustio me iz podruma i evo me sada kod kuće, malo sam prehladio jer sam povuk'o, 'ladan je beton a dušek tanak... završen je MiG pre par dana ali sam se uželeo svežeg vazduha i svetlosti, u Sunce sam 16 sati gledao... nisam zbog toga mogao da kuckam ali evo sada je sve dobro...  ;D

Loše osvetljenje, slikano telefonom, bolje nemam... nadam se da ću je jednom prilikom pokazati na takmičenju nekom, u izložbenom delu, pa ćete imati pravi utisak kako maketa zapravo izgleda...  :cheers

djokkinen

Cenim da je u prirodi 20x bolji nego na fotografijama  >:D
Odličan rad, sve pohvale!!!

milan78

Znas kako,nije samo za revijalni deo takmicenja.Jako dobar i ostaren. :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

Borak

Svaka čast  :god stvarno fenomenalno izleda  :cheers

vlajko&marko

Mogu samo da kazem Svaka cast majstore
:cheers :cheers

dragan_mig31