MIG-21 BIS Jugoslovenskog ratog vazduhoplovstva

Previous topic - Next topic

SASA

Evo da se i ja prikljucim kampanji.Maketa je Eduardov weekend edition.Mig ce biti iz Jugoslovenskog vazduhoplovstva,jos nisam definitivno odlucio koji evidencioni broj ce biti,posto moram da obezbedim dekale.

Za sada toliko,slab sam sa vremenom,ali zavrsicu ga.

dragan_mig31

Ovo je vrh.Svaka cast.Boja kabine izgleda odlicno.Samo napred i pratimo :)

SASA

Malo sam danas dodao eceraj u kokpit,uzivo mnogo bolje izgleda, nije ovako plava boja kao na slikama.

SASA

Posle male pauze nastavak radova.

Sada dolazi sklapanje trupa,cim uhvatim slobodnog vremena....

M-HOBBY

>>Mig ce biti iz Jugoslovenskog vazduhoplovstva,jos nisam definitivno odlucio koji evidencioni broj ce biti,posto moram da obezbedim dekale.>>

Vodi racuna da mozes da radis samo MiG-21bis No171.. a ne i MiG-21bisK (172.. i 174..).
Razlikuju se u pokrovu (ceonom staklu) kabine i u antenama na nosu i repu.

SASA

Radilo se jos malo.....Ko bude radio eduardove migove sa njihovim brassin dodatkom za enterijer,neka vodi racuna pre sklapanja polutki trupa,dodatak mora da se smirgla kako bi polutke legle.Sva sreca pa sam probao na "suvo".Problem je sto polutke ne mogu da se spoje lepo,javlja se rupa od 2-3mm,kao da je dodatak malo veci nego sto treba da bude.Smirglanjem se problem resava.

M-HOBBY,videcu jos koji ce broj biti,u kutiji se dobija jos jedno ceono staklo,pa cu jos videti koje cu koristiti.

Borak

Stvarno super izgleda u kojoj razmeri mešaš boje za kokpit? Ako nije tajna  :naughty

Goran A.

Prema instrument tabli koju si vec zalepio, to mora biti jedan od 171xx pa upari s njom odgovarajuće staklo i antene ako su već date opciono.

SASA

Borak

viper

koja je boja za unutrašnjost stajnog trapa?

SASA

Boja za unutrasnjost stajnog trapa je gunze H58. interior green.

PELE

SASA

MAlo sam radio danas,nedelja pa se uhvati neki minut vremena...Ofarban,sada sledi malo washa,wederinga,dekali,stajni trap i jos neke sitnice....Pricajte sta vam se svidja i sta vam se ne svidja ako mogu da ispravim dok je jos moguce.Moracu da napravim nesto za slikanje,uzivo,boje su drugacije.