From JRV to the ViPVO VS

Previous topic - Next topic

Dada

Gazdo sad bih napiskarao nesto od 3 slovca, od toga 2 ista, ali ne smem :P
Ono iznad je bio zez, ali nije frka, moze, sto se mene tice, dosta sam u poslednje vreme za kompom, pa mogu da pripomognem... A sta tacno treba da delam? :)

Sandman

Quote from: papa_bear on 03-11-2009, 17:58:52
Gazdo sad bih napiskarao nesto od 3 slovca, od toga 2 ista, ali ne smem :P

:zvizduc

Ono iznad je bio zez, ali nije frka, moze, sto se mene tice, dosta sam u poslednje vreme za kompom, pa mogu da pripomognem... A sta tacno treba da delam? :)

samo povremeno komentarishesh/kontrolishesh kako napreduju uchesnici kampanje sa svojim radovima, ako niko nishta dugo ne pishe, zapitash ih da li su se "uspavali",.... manje-vishe kao i na obichnim projektima shto si do sada pratio.. nishta spec... kad dodje zadnjih mesec dana najavish da je kraj kampanje blizu i na zadati datum u najavi zatvorish kampanju...

no ajd da ne tupimo sad mnogo sa filozofijama, zamolio bih uchesnike da se late alatai maketa i da pochnu sa radovima, kampanja je ako se ne varam pochela juche.... ;)

gasha

E ova ti je dobra Sandman. Evo prilike u decembru, svi na izlozbeni deo da se vidi sta se radilo  ove godine D:) A oni koji samo pricaju neka komentarisu i dalje.

mutayu

Znaci ja moderiram, Papa Bear vodi kampanju! Elem, Medo odgovori im na pitanja i idemo svi na svoje radne zadatke! ;D

Nemsy_29

E kolege neka vam je sa srecom  ;D

Ako me se setite na kraju ove kampanje, setite se,  ako ne nikom nishta...Barem sam ispunio svoju maketarsku duznost   :hahaha

Dada

Drustvo, obavestavam Vas da je od danas kampanja svecano OTVORENA :)
Znaci svi koji zele da ucestvuju mogu da krenu sa poslom, naravno, koji su poceli da nastave sa kacenjem slika.
Ovo nemojte da shvatite kao takmicenje, ovo je samo pokusaj povecanja produktivnosti i podsticaj na druzenje.
Pa srecno Vam bilo, svim ucesnicima! Lepo da mi se zabavite!!!
Meda :)

Nemsy_29

Ja pocinjem za koji dan...Kad iskopam kompresor ...Prvo zavrsavanje MiG-a 29 pa onda F-86e...

Sandman

Imam jedno pitanje za bolje poznavaoce ranih dana JRV.

Da li je Spitfire Mk.Vc sa oznakama JK764 pripadao jedinicama JRV ili je samo bio deo RAF jedinica na Balkanu?

Drugim rechima, da li ovaj avion moze da se radi u ovoj kampanji?  :-\

cherny

Bio je u 352. Squadronu i nosio je nase oznake, samo ud'ri!

Sandman

OK, hvala Cherny.... onda cu verovatno uleteti sa Academy Spitom u 1/144 i LH dekalima za istu razmeru... samo moram da napravim onaj trop filter ispod nosa .... a mozda padne i neshto u 72 - videcu josh u zavisnosti od raspolozivog vremena....

ubermagog

taj Akademi Spitfire je Mk.I, taj se mnogo lakše dobije - da liči na Mk.Vc ima dosta da se petlja sa njim... Da ne pričam koliko je težak za sastavljanje, ima da se šmirgla i gituje spoj krila i trupa...

Sandman

videcu.... provericu josh jednom uporedno sa crtezima.. pa moguce da odradim i u 72... o tom potom ima vremena ;)

Dada

Dobro vece drustvo... Sa zadovoljstvom vas obavestavam, da je kampanja uspela sto se tice minimalnog broja ucesnika. Za manje od mesec dana ste ispunili minimalnu kvotu. Sledeci cilj je da premasimo broj 10 :)
Vidim bice sharena kampanja totalno, kakva je i bila zamisao.
Otvoren je novi topic u kampanji, mini galerija zavrsenih maketa.
Par odabranih fotki makete ce biti ubaceno, a topic zakljucan. Komentare mozete ostavljati na maticnom topicu. Molio bih admine da ga okace kao lepljivog, da se ne mesa sa gradnjama.
Srecan rad,
Meda.

Dada

Hajde drustvo, pa sta se sada desava? Toliko je pricano, a samo 3 makete stoje zavrsene u galeriji?!

Nemsy, video sam da si od gomile projekata odustao, ostao samo da Boeingu, sta se izdesavalo sa onim Sejbrom?

PELE, sta bi na kraju sa iskasapljenom sabljom?

Lord Giga, mili jesi li nam se oporavio? Sta bi sa makinom?

SkyHook, da li je otklonjena gresa sa metalajzerom? Izvestavaj rode, pade ova kampanja u zaborav...

Gasho, jesi li se snasao za brojke?

Hajde ljudi, malo azurnije ovo da bude... Ja se izvinjavam, zavrsavam kamuflaznog sejbra, ali zbog nedostatka digitalca, nisam hteo da ga prijavljujem u kampanju jer ne bi bilo fer prema ostalima da okacim samo slike zavrsene makete...
Veliki pozdrav,
Dada aka Meda aka papa_bear aka drraptor :D

lord sir giga

Lord Giga, mili jesi li nam se oporavio? Sta bi sa makinom?

Od kad sam se ja oporavio, nego zezaju me ruke i kabina, naravoucenije nikad kabinu nefarbati na maketi (ako se radi cetkicom) lepse i lakse za okretanje je na ramu.
Videcu da zavrsim kabinu, pa neznam da li dastavljam oznake, posto ih ima malo u setu, vec samo brojeve, a kad dodjem do dekala onda da ih stavim.
Ocu reci sacuvao bi dekale za spitove i drugo iz seta.