Trece takmicenje maketara "Santos Dimon"

Previous topic - Next topic

Neca i Misko

Sad se ne mogu takmiciti u rodjenoj skoli! :uaaa

Maketarko

Ljudi kad ce biti takmicenje? koji datum ,u koliko sati da dođem koje vreme? prijavicu se u sekcijiu :super ali bilo bi mi zao da nebude takmicenje :cry .
E sad vi koji idete u vazduhoplovnu :mjetal gde ljudi da se prijavim za sekciju ?

Neca i Misko

Bice u subotu 15. oktobra, ne znam tacno u koliko sati. Nemam pojma gde mozes da se prijavis, ja nisam u njoj, ja sam sam svoj majstor  :D

vazduhoplovac

takmicenje se odrzava, vidimo se u subotu  ;)

Goran A.

@ Zaki

Juce ti je receno da ce biti takmicenja a ako se sudije ne budu zakljucavale, makete ces moci da vidis do 11:30h i od 15:00h. Tako pise, plus ranije iskustvo, pa ako ti odgovara...

vazduhoplovac

ovog puta nema zakljucavanja  ;)

vidimo se pozzz!

gmiserbia

На жалост и поред велике жеље и послатих пријава за сутрашњи догађај нећу моћи да присуствујем такмичењу из приватних разлога. Постојала је нада до сада да се можда нешто промени али ништа. Сигуран сам да ће МК "Крила Петровграда" бити присутан идуће године.

zaki

Bio, no ajde da budem pristojan i da utisak formulišem, da svako ko je i odskora u ovom hobiju ima više maketa na polici nego što ih je na ovom "takmičenju". Jednom rečju neozbiljno
>:(

milogor_strashni

Da, ocigledno je neozbiljno. ali sasvim moguce da je ispalo neozbiljno usled bojkota. imam utisak da je decko iz organizacije imao najbolje namere i bio prilicno entuzijastican. e sad, ja licno mislim da takvom dogadjaju treba malo podrske. to ne kosta nista ili barem skoro nista.

naravno, misljenje je ko du*e, svako ga ima, te i ja.

enough said.

sportski pozdrav,
Milan

Slobo

Pa s obzirom na "reklamu" koju su dobili ovde na forumu nije ni čudo ako je bilo malo maketa... No dobro, valjda će organizatori prihvatiti ovo kao hladan tuš pa će naredno biti mnogo bolje...

Goran A.

Lekciju su dobili i valjda ce nesto nauciti. Ako bude bilo sledeceg takmicenja, trebalo bi da razmisle o novom terminu a beogradski maketari da se odazovu bez izgovora bar u izlozbenom delu. Lokacija je odlicna steta da se ne iskoristi. Sa reklamom pocnite ranije i bice pomoci.

komoras

ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

lord sir giga

Interesantno interesuje me kada je farban ovaj Mig-21 Bis u dvoristu, posto su mu boje odlicne, a gledajuci onog na batajnici koji je prebojavan vec jednom, pa da uporedimo ko je bolji majstor za bojadisanje, al pravo.

pekar

Ako je samo ovoliko maketa bilo ovo je sramota za organizatora-e.Ludi ovako se ne organizuje takmicenje.Za sledeci put prst na celo i dobro razmislite sta i kako.
Slobo :
Po meni kutak nije mesto za reklamu ali dobro dodje za obavestenja.Neznam sta si ocekivao kad su uslovi za odrzavanje bili kakvi su bili.Sto se mene tice ja hocu da sam potpuno opusten kad dodjem na takmicenje.Zamisli samo kako bi bilo da u Mosonu : organizator kaze da svi ucesnici moraju da nose recimo uniforme kao u skoli.Pa to je van svake pameti itd.
IL-76

Goran A.

Stos je u tome sto je skola organizator pa moraju da se drze svojih pravila. Kada trece lice zakupi deo skolskog prostora i to vikendom, stvari su verovatno drugacije. Ukoliko posle ovoga budu imali volje da nesto odrade sledece godine treba im pomoci, ipak su organizatori veoma mladi. Ovaj kup moze da postane lokalno beogradsko takmicenje samo ako bude volje i manje sujeta.