Mosonmadjarovar 2014

Previous topic - Next topic

Dejan68

Cujem da su i nagrade bile za takmicarski deo ekipe iz Srbije.  :zvizduc
Zna li neko nesto detaljnije? Mozda neki kraci izvestaj? :think

yogi

'di ste prasići maketarski ,tu je i čika Kure !!!!! 'ebem li vam sandalicu !!!!!!!
Kaki spe'takl !!!!! Mađarice,kolenice,točeni Gosser,ekipa u kolima : čudni ljudi,ali više čudni nego što su ljudi !!! Dobar smeštaj,gazda Jožef fin neki čo'ek,berza ne spe'takl,već debakl!!!! Otišao da kupim brdo Eduardovih eceraja za ''vehicle 1/35'' ,a još doterao i 20-30 nekakvih kutija. Ostalo neko gvožđe po džepovima pa u Tescu nakupovao onih nekih raznih Nestle i Kinder Uskršnjih ''jaja'',doš'o kući deca vrište od sreće,žena da me zadavi. Jedino ja šmeker sve one ''kese'' ostavio u službenom autu ispred zgrade !!!! U stan ušao sa jednom kesicom,a g-đa pita ''Gde si ostavio ostalo''!!! Ko jel ja ?!?!?! (izvalila me). svi smo se slikali i popričali sa Mig Himendezom i njegovom''lepšom polovinom''.Najposećenija radionica.Sve slušamo njega,a blenemo u nju. Izložbeno-takmičarski modeli : Ljudi pa ovo već uveliko nije hobby,prevazišlo sve.Šta ljudi rade....Ovo je ozbiljan pravac ...neke vrste umetnosti.
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

yogi

Eeeeee da nisam preneo baš svi utisci...,to u narednim postovima.Međutim počistio sam sve SD kartice,poslagao po folderima,ima nekih duplikata tj.nisam iščistio sve nepotrebno ali ukupno opalio 3268 fotke !!!!!
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

Aki

Пошто нико још није написао, да кажем шта су наши урадили. Екипа из Олуја је узела два злата и једну бронзу  :super
Влада доктор је узео злато у оклопу 1/35, а колико је конкуренција била јака говоро вам то да је додељено 6 златних медаља, и по пар сребрних и бронзаних!
Миланче је узео злато са Ми-8 у мастер категорији, и бронзу у ЕУ купу за Су-7.
Још пар медаља су покупили макетари из Србије, али не знам за које макете, то ће неко други боље знати.
Што се тиче берзе, ту не треба трошити речи. Као и увек нађу се неке ултра повољне ствари.

Моја овогодишна премија је 38 књига које сам купио за 12 евра! Неки лик затвара радњу па је све књиге распродавао по 100 форинти(око 40 динара), Аца Тумбин и ја смо му покупили све што ваља  :naughty

И део улова   :zvizduc

Догодине у Мошону  :mjetal

cherny

Tripko osvojio zlato u kategoriji prop 1/48, gde je podeljeno 7 zlatnih medalja!  :pilot

Cexx206

trpko da casti lika sto slomi konkurenciju :mjetal :deadhorse
Niko nije slučajno dobar; vrlinu treba naučiti.

Seneka

dusko

Sve cestitke na uspehu ,i veoma dobra stvar sto se dodeljuje vise medalja za osvojeno mesta jer ponekad ne moze da se napravi razlika,

RILE-NS

Quote from: yogi on 14-04-2014, 14:48:40
'di ste prasići maketarski ,tu je i čika Kure !!!!! 'ebem li vam sandalicu !!!!!!!
Kaki spe'takl !!!!! Mađarice,kolenice,točeni Gosser,ekipa u kolima : čudni ljudi,ali više čudni nego što su ljudi !!! Dobar smeštaj,gazda Jožef fin neki čo'ek,berza ne spe'takl,već debakl!!!! Otišao da kupim brdo Eduardovih eceraja za ''vehicle 1/35'' ,a još doterao i 20-30 nekakvih kutija. Ostalo neko gvožđe po džepovima pa u Tescu nakupovao onih nekih raznih Nestle i Kinder Uskršnjih ''jaja'',doš'o kući deca vrište od sreće,žena da me zadavi. Jedino ja šmeker sve one ''kese'' ostavio u službenom autu ispred zgrade !!!! U stan ušao sa jednom kesicom,a g-đa pita ''Gde si ostavio ostalo''!!! Ko jel ja ?!?!?! (izvalila me). svi smo se slikali i popričali sa Mig Himendezom i njegovom''lepšom polovinom''.Najposećenija radionica.Sve slušamo njega,a blenemo u nju. Izložbeno-takmičarski modeli : Ljudi pa ovo već uveliko nije hobby,prevazišlo sve.Šta ljudi rade....Ovo je ozbiljan pravac ...neke vrste umetnosti.
E da ima like ovde, tvoj bi bio ko trospratna kuca.Nije moglo bolje da se opise.Hvala ti!

pekar

Evo došla i mini ekipa /Rista i ja/ bilo je extra .Brinu me fotogragije sa Elizabetom samo da ih zena ne vidi da ne bude :deadhorse.
Samo da sredim slike i kacim.
IL-76

airbamby

http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

medico

I neko mlado momče iz Kraljeva je osvojilo mislim bronzu !

milten

Quote from: Aki on 14-04-2014, 16:43:43

И део улова   :zvizduc

Deo ...? Ovo ti je "zapreminski" gledano manji deo. Nedostaje bar JEDNA kutija ....  ::)
MK "Narednik Mihajlo Petrovic" Nish
http://nmpnis.wordpress.com/

Aki

О чему ти то?  :zvizduc
Мора да те пиво ударило па ти се свашта привиђало  :naughty

Mikoyan29

Bilo je fenomenalno  :cheers
Pivo, makete, odlicno drustvo i dobra hrana!
Hteo bih da dodam da je i jedan mali pancevac uzeo medalju  :mjetal
A evo i mog pazara:

Trudio sam se da uzmem vise hemije nego plastike, ali jos uvek ne mogu da prezalim Eduardov prepak F-4ke za smesnih 42e  :headbang
MK "Oluj"

milten

Quote from: Aki on 15-04-2014, 17:42:38
О чему ти то?  :zvizduc
Мора да те пиво ударило па ти се свашта привиђало  :naughty

Ma budi musko i nemoj da krijes od nas, mi smo ti prijatelji, necemo nikom da kazemo ...
Evo gledaj mene ...

MK "Narednik Mihajlo Petrovic" Nish
http://nmpnis.wordpress.com/