Italeri f/a-18 f Super hornet "Black aces" GOTOVO!!!

Previous topic - Next topic

milan78

Kako imam u steku neke US navy makete hajde da se opet pridruzim sa ovom maketom.Cenim bice OOB uz male korekcije ugla pilona,neke instalacije u trapu i dodate dekale posto ovi u kutiji su za neki prototip ili sta vec. :cheers

Instagram-Peacockscaleworx

maketarstvousrcu

milan78

Sta da li je na prodaju,ako pitas za ovu maketu vec sam je poceo?

zolle

Dokon mozak, djavolja igracka !

milan78

Uzas je druze,gori i od kfira italerijevog.... :headbang

Tomcat

Koliko se secam teksta, nije bas ni najtacniji, to je ipak, cini mi se, prva maketa te verzije Horneta
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

milan78

milan78

Sad cu"ve" podavim sa slikama,dakle prvo sam radio zadnje dve trecine makete,usisnici idu prvo i oni su HOROR svakog maketara.Covek pomisli nisam lepo namestio te ovo te ono ali djavola,zazori od par mm unutra kvare pricu pa onda git,stiren,super lepak pa u krug.Pa smirgla turpija....Krila slicno pa onda uklapanje nosa sa ostatkom trupa,dry fit cinio se tu i tamo e kad je leglo iskocise rupe pa neslaganje vetrobrana i prednjeg dela nosa gde postoji neka nelogicna stepenica koja je nastala u izlivanju to treba popuniti itd.....muka ziva bez' te od ove makete!!BTW sedista nisu gotova!

Tomcat

Quote from: milan78 on 29-08-2014, 15:42:36
Sad cu"ve" podavim sa slikama,dakle prvo sam radio zadnje dve trecine makete,usisnici idu prvo i oni su HOROR svakog maketara.Covek pomisli nisam lepo namestio te ovo te ono ali djavola,zazori od par mm unutra kvare pricu pa onda git,stiren,super lepak pa u krug.Pa smirgla turpija....Krila slicno pa onda uklapanje nosa sa ostatkom trupa,dry fit cinio se tu i tamo e kad je leglo iskocise rupe pa neslaganje vetrobrana i prednjeg dela nosa gde postoji neka nelogicna stepenica koja je nastala u izlivanju to treba popuniti itd.....muka ziva bez' te od ove makete!!BTW sedista nisu gotova!

Zato sam pazario Hasegawu ;)
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

milan78

milan78

Evo mali update.Kokpit zatvoren uz malo muke,trudio sam se da sve lepo legne,polepio pilone zagitovao rupe i jos malo proverio spojeve.Sad mogu st.trap i oruzje da spremam pa farbanje!

zolle

Sta planiras od naoruzanja kolega ?!

milan78

Ako mi verujes ne znam.Amraam mu ne pasuje na ona mesta ispod trupa jos cu da se pozabavim ali misli da je mrka kapa.Sidewindere na vrhovima krila i po 1 amraam ili po dva ali moracu da pravim one duple nosace.Ima i one rakete v-z u kutiji pa cu da iskombinujem nesto.

milan78

Idemo dalje,zevajuci po netu ustanovio sam neke krupnije detalje koji bi mogli da poprave maketu u smislu serijskog aviona.Naime ovaj iz kutije bi odgovarao dekalima iz kutije,ali za serijskog bas i ne.Dodao sam neke detalje koji se mogu videti npr.kod repa one ECS "izduve",neke poklopcice,"nesto"ispred vetrobrana....Ozicio sam kutije glavnog trapa i dalje sledi....

zolle

Jel ovi potkrilni nosaci i kod pravog aviona idu malo "u stranu", il` je Italeri zajebo stvar ?