X Panon kup i XII Beogradski pobednik

Previous topic - Next topic

Nemsy_29

NEgo reci ti nama koji bus moze npr od zelenjaka ili od pancevackog mosta(bg strana) da se hvata?

Profa

od Zelenjaka do mosta 16, 95, kod mosta pančevački ATP
Bogu fala što sam Lala! :)

divvac

elem,melem....
od glavne BAS stanice ide Stup Vrsac,Leon Vrsac,Jugoprevoz Kovin,Banbus travel,i preporucljivije je onim takmicarima koji idu sa maketama da udju u STUP ili BANBUS ili LEON. Sto? zato sto je u Jugoprevozu i ATP tolika guzva da je ostecenje zagarantovano  :(
verujte mi na rec,ako hoces kao gospodin co'ek, da sednes i da se vozikas, onda gorepomenuti,ako hoces da ustedis 10-20 dinara idi ATPom ali onda je velika verovatnoca da ces stajati do Panceva ;)
i da, JEDINO ATP staje na usputnim stanicama do Panceva(krnjaca,mali raj,itd) dok ostali voze direkt(BAS,Pan.Most,Hotel Tamis,glavna autobuska u PA).
tako da nadam da je oko prevoza jasnije?  kao sto Profa rece od zelenjaka ide 95,16,a sa vidikovca 23,sa trga 96,37,44. Mozete krenuti i sa dunav stanice do koje ide 33,48 (ali opet sa dunava krece samo ATP)
----
suma sumarum- Stup zakon!  ;D pa tek onda ATP,pa linijski
moja Prva turska

oddball

Organizatori, molim da cim bude prilike da azurirate spisak izlagaca da bi ljudi mogli da pripreme dovoljno novca i za to :)
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

tripko

Posto me par ljudi pitalo dal ce biti drvenih postolja na berzi, odgovor je NE nazalost.
A mozete nabaviti u M-Hobby_u ili naruciti preko sajta iste radnje, a i nisam imao dovoljno vremena da napravim
novu seriju.

Pozzz

dusko

Hoce li biti na berzi prisutan Lavirint?

zaki

Quote from: dusko on 21-05-2011, 17:19:35
Hoce li biti na berzi prisutan Lavirint?

E, ajde opet da ih teramo i molimo da nam nešto prodaju
:doh

zmaj

Dragi saborci maketari,
Lavirint ne ucestvje (definitivno), ali zato nam je potvrdjeno za Extratech i AML a verujem da ce i Radek prisustvovati.
Pokusavamo nesto jos sa nekima ali o tom po tom.
Dolaze maketari iz Bugarske , Atinjani, Hrvati (to je potvrdjeno...)
Za sva pitanja tu smo...
pozdrav,

zaki

ha ha, srpski biznis je čudo jedno, prodaju makete a ne zanima ih da se pojave na mestu gde će biti njihova celokupna ciljna grupa.
To mu dođe isto kao kad bi prodavca semenki mrzelo da prodaje semenke na stadionu
;D

dusko

Upravo tako ,a taman sam mislio da uzmem neke MM boje i cetkice >:(

tripko

Zaki i Dusko, Lavirin vec godinama ima stand i na pobedniku i na novogodisnjem kupu.
Da ste prosetali malo do njihovih prodavnica svatili bih ste zasto ne ucestvuju na berzi, jel im se fond maketa smanjio a novi nije
stigao, i Vas stav nije na mestu. A sa druge strane bolje da te pare potrosite na nesto sto ne mozete da kupite u prodavnici a naletite
na berzi.

zaki

Znači, prodavc semenki bi rado došao na stadion da prodaje semenke, ali je zaboravio da ih ispeče na vreme
:uaaa

gasha

Posto ste se svi nasli pametnim i dobro poznajete razloge zasto Lavirint ne dolazi molim vas da i meni kazete odakle vam te informacije. Isto se desava i sa Papir kolorom vec godinama pa ne vidim da ih neko proziva zbog toga, covek ima svoje razloge i to je to. Ako smatrate da je lose i to sto Lavirint kompletno sponzorise Novogodisnji kup recite pa da im javimo, da se okanu i toga, sponzori jedva cekaju i biju se ko ce da da maketarima pare.
Berza nije jedino mesto gde se moze nesto kupiti  a prevashodni cilj dolaska na takmicenje bi trebao da nam bude druzenje i edukacija. Videti sve te makete na jednom mestu i nauciti ponesto od nekog maketara mislim da bi trebao da bude glavni cilj svakog od nas. Ko ce da kupi vise kutija davno je postao glavni cilj kod velikog broja maketara, mada ta kategorija na takmicenju jos ne postoji.

Unapred se radujem X Panon kupu i XII Beogradskom pobedniku i zelim organizatorima puno uspeha.

zaki

Ma nema ljutnje, samo konstatujem, uostalom ako nema semenki ima kikirikija
:cheers

Goran A.

Nema nikakvog razloga za ovakve price, nemojte preterivati. Malo razmislite pre nego sto nesto odvalite.